Så er sluserne åbne for tilmelding til SkruOP 2019

Du eller dit band skal selvfølgelig være med…

Skru OP er i gang igen i år. Unge, talentfulde bands og solister med eget materiale og tilknytning til regionens musikskoler kan tilmelde til en af forårets to fede koncerter der afholdes den 8. April 2019 på spillestedet Stars i Vordingborg og den 10. April på Badeanstalten i Slagelse.

Under koncerterne vil tre coaches udvælge 3 bands/ solister der får tilbudt et intenst workshopforløb med professionelle musikere fra dommerpanelet. Forløbet har fokus på at styrke og udvikle deres materiale, musikalske udtryk og understøtte samarbejde med hinanden og andre musikere. Derudover bliver der arrangeret og tilbud koncertjobs bla. På Skvulpfestivalen i Holbæk og der tilbydes der en enkelt dags indspilning i lydstudie.