Ny dommer tilgår SkruOP 2017

Det er med stolhed at vi kan præsentere Hannah Schneider der overtager Thomas Stengaards dommerrolle i 2017.
Den danske sangerinde Hannah Schneider var i 2008 en del af DRs Karrierekanon. Kort tid efter kom en pladekontrakt i hus og i september udsendte hun sit selvbetitlede debutalbum, produceret af Hannah selv i samarbejde med trommeslageren og keyboardspilleren Kåre Kabel Mai.
Hannah Schneider er opvokset i et hjem, hvor begge forældre var klassiske musikere. Hun har gennem hele sin barndom gået i musikskole, spillet i bands og sunget i kor. Hannah er singer-songwriter men ikke den typiske en af slagsen. Hun har fundet sin egen vej ind i musikken og har fx gennem mange år samlet på keyboards, hvis lyd hun blander med akustiske guitarer, blokfløjte og harmonika.

Ved siden af solokarrieren er Hannah Schneider sangerinde i electronica-projektet Sinusstøv.